Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Snoepboxen

Bedrukte snoepboxen

Wie is er geen zoetekauw? Onze snoepboxen zijn niet alleen leuk om aan uw klanten of relaties te geven maar ook om voor uw eigen organisatie te houden. In het assortiment hebben we diverse soorten snoepboxen. Als eerste kunt u de maat kiezen, wij hebben medium en extra large boxen in het assortiment. Deze boxen kunnen gevuld worden met een soort snoep naar keuze, onder andere hebben we carnavals mix, drop, napoleon, tum tum mix of celebrations. Er is dus voor ieder wat wils! Naast de reguliere snoepboxen hebben we ook themaboxen. Dit zijn standaard doosjes in een bepaald thema, bijvoorbeeld kerst, Pasen of sinterklaas. De bedrukte snoepboxen kunnen al vanaf 25 stuks besteld worden.

Snoepboxen met logo

Snoepboxen met logo zijn ontzettend leuk om voor uzelf te houden of weg te geven aan uw relaties. De snoepboxen worden in full colour bedrukt met een ontwerp dat u wenst. Ook wordt er aan de voorzijde een sticker geplaatst met uw logo erop. Uw klanten en relaties zien op deze manier altijd waar de lekkere snoepjes vandaan komen en zullen uw naam sneller onthouden. De themaboxen worden ook gepersonaliseerd door middel van een sticker met uw bedrijfslogo. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de snoepboxen uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan. 

Snoepboxen met opdruk

Met een snoepbox met opdruk bij de receptie maakt u meteen een positieve indruk op nieuwe klanten en gasten die bij u binnenkomen. Ook in een restaurant doet een snoepbox met pepermuntjes het altijd goed. Gasten nemen deze graag een mee als zij net gegeten hebben. Ook als u regelmatig op een beurs of evenement staat komt een snoepbox met opdruk goed van pas. Door deze op uw stand te plaatsen blijven de gasten vaak hangen om nog een extra snoepje te pakken, waardoor u meer kans heeft om ze aan te spreken en uw merk over te brengen.