Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bekijk ook

Pepermunt bedrukken
Bekijk onze pepermunt
Fruit bedrukken
Bekijk ons fruit
Flesjes water bedrukken
Bekijk onze flesjes water
gratis digitale logo service

Om uw drukwerk zo scherp mogelijk te drukken ontvangen wij graag een vector bestand van u. We kunnen uw logo, tekst of afbeelding in dit bestand namelijk vergroten en verkleinen zonder kwaliteit te verliezen. Heeft u geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Stuur ons door wat u heeft en wij zetten uw logo, tekst of afbeeldingen gratis voor u om. Hierna maken we meteen een gratis digitaal drukvoorbeeld op het door u gekozen product. Zo heeft u meteen een goede indruk hoe uw relatiegeschenken er uiteindelijk uit komen te zien. Wel zo handig!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

8

4 sterren voor de vlotte communicatie, ruim aanbod en snelle levereing.

Astrid 30-04-2021

ONZE BELOFTES

Snoeppotten bedrukken

Bij snoeppottenwereld kunt u verschillende soorten en maten snoeppotten laten bedrukken. Zo kunt u kiezen voor de traditionele glazen snoeppotten, weckpotten, verblikken of zelfs onbreekbare kunststof snoeppotten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende grote. Onze snoeppotten kunnen gevuld worden met verschillende lekkere en frisse snoepjes. Met keuze uit maar liefst 42 soorten snoep zit er altijd wel een snoepje voor u tussen!

Bedrukte snoeppotten

Onze snoeppotten zijn op verschillende manieren te bedrukken. Zo zijn de glazen en kunststof snoeppotten te voorzien van full color sticker op de zijkant en op deksel. Door onze digitale full color bedrukking zijn de ontwerp mogelijkheden eindeloos. U kunt namelijk uw logo, een passende tekst of zelfs een foto zonder problemen op de snoeppot laten drukken. Snoeppotten bedrukken is al mogelijk vanaf 25 stuk!

Snoeppotten met logo

Snoeppotten met logo zijn een ideaal relatiegeschenk om uw relaties en klanten een smakelijke ervaring te bezorgen. De snoeppotten van snoeppottenwereld zijn voor vele verschillende doeleinden in te zetten. Zet bijvoorbeeld een gevulde snoeppot op de balie en uw klanten krijgen meteen een positieve ervaring bij binnenkomst. Daarnaast zijn snoeppotten ook ideaal om in te zetten op beurzen of als relatiegeschenk