Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte verfblikken

Bedrukte verfblikken

Bedrukte verfblikken met een vulling van snoepjes zijn een originele manier om iemand te verrassen. De verfblikken zijn hersluitbaar en zijn in diverse formaten te leveren. Zo heeft het kleinste verfblik een inhoud van 125 ml en de grootste een inhoud van 1 liter.  De prijzen van de bedrukte verfblikken zijn inclusief vulling. U heeft hierbij keuze uit 42 soorten snoep, van snoepbanaantjes tot pepermunt en van drop tot chocolade pinda’s. 

Verfblikken met logo

Verfblikken met logo kunt u volledig naar uw eigen wensen laten bedrukken. Het label rondom het verfblik wordt in full colour bedrukt met het ontwerp van uw keuze. Wilt u uw logo, website of slogan laten drukken? Doe dit dan in de huiskleuren van uw bedrijf. Natuurlijk is het mogelijk om gratis en vrijblijvend een digitale proef aan te vragen. U kunt dan zelf aangeven of u tevreden bent met het ontwerp, waarna ons team aan de slag kan met het drukken. Verfblikken met logo zijn al vanaf 25 stuks te bestellen.

Verfblikken met opdruk 

Verfblikken met opdruk zijn ideaal om uit te delen als relatiegeschenk of neer te zetten als promotieartikel. Heeft u een schildersbedrijf en wilt u uw klanten of medewerkers op een originele manier bedanken? Geef ze een gepersonaliseerd verfblik gevuld met lekkere snoepjes cadeau. Verfblikken gevuld met snoep zijn ook leuk om uit te delen bij bouwmarkten. Zet uw klanten eens in het zonnetje door ze bij hun aankoop een blikje snoep mee te geven met uw logo erop! U bereikt zo de doelgroep die u wilt bereiken en zij zullen zeker aan u denken als ze weer iets nodig hebben. 

 

9,3
1 - 4 van 4 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 4 van 4 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021